Power Speed Skills! Fysiikkaleiri 14-17 -vuotiaille

Power Speed Skills! Fysiikkaleiri 14-17 -vuotiaille 19.06.2017 - 22.06.2017

Paikka

Loading Map...

Aika: 09:00 - 15:30
Paikka: Speedsters Training Center
Osoite: Veikkointie 13 - 03100

Tietoja tapahtumastaNopeampi, hallitumpi, ketterämpi tapa liikkua! Fysiikkaleirillä opetellaan jokaisessa lajissa tarvittavia perustaitoja.

Yläasteikäisten Fysiikkaleirillä tutustutaan levytankoharjoitteluun, tehdään liiketaitoharjoittelua omalla kehonpainolla sekä erilaisia välineitä hyödyntäen, harjoitetaan kimmoisuutta ja elastisuutta sekä huolletaan kehoa.

Fysiikkaleiri toimii erinomaisesti johdatuksena voimaharjoitteluun ja sen perusedellytyksiin. Tarkoituksena on käydä läpi, millaista on järkevä ja kehittävä oheisharjoittelu ja miettiä, millaista se voisi olla jokaisen omalla kohdalla (omalla fyysisellä- ja motivaatiotasolla, omaan lajiin tyypillisesti).

Käytännön harjotuksissa harjoittelemme mm. seuraavia asioita:

  • levytankoharjoittelun perustekniikoita – kyykyt, maastavedot, rinnallevedot, ylöstyönnöt, penkkipunnerus
  • liike- ja kehonhallintaa – miten saamme lonkan, keskivartalon ja hartiarenkaan toimimaan tehokkalla ja turvallisella tavalla
  • lihastasapainokartoitusta – missä ovat omat kireydet/yliliikkuvuudet ja heikot kohdat ja miten kyseistä aluetta parantamalla voi vaikuttaa omaan tehontuottoon ja vammariskiin
  • yleistaitoja – tasapaino, ketteryys, koordinaatio, rytmikyky
  • pomppuja, loikkia, heittoja

Jokainen etenee ja suorittaa omien valmiuksiensa mukaisesti.

Leirin kesto on neljä päivää (19.-22.6.), klo 9.00-15.30.

Hinta 150€ sis. lämpimät lounaat ja Speedsters lippalakin.

Lisätietoja saat parhaiten osoitteesta info@speedstercoaching.com. Olemme huonosti puhelimitse tavoitettavissa, mutta voit myös jättää sähköpostiin soittopyynnön niin soitamme sinulle. MInimiosallistujamäärä on viisi lasta ja pidätämme oikeuden perua leiri 7pv ennen sen alkua, mikäli minimi ei ole tullut täyteen.

“Tapanilan Erän kilpakarate-ryhmä kävi 4 kerran painonnostokurssilla valmennuskeskus speedstersissa. Valmentajan näkökulmasta kurssin tarkoitus oli syventää kokeneempien kilpailijoiden tekniikoita ja nuoremmille luoda teknisiä valmiuksia voimaharjoittelulle. Kurssin jälkeen fysiikkavalmentajana minun oli helppo jatkaa Lauran selkeän opetuksen pohjalta levytankoharjoittelua. Kurssi antoi hyvän pohjan miten olympianostoja valmistella ja rakentaa pohjaa suurempien painojen käyttämiselle harjoittelussa. Opetuksessa näkyi vahva kokemus ja osaaminen nuorten voimaharjoittelun opetuksesta ja ohjaamisesta.”
– fysiikkavalmentaja, fysioterapeutti Juha Parikka Tapanilan Erän karatejaos

Ilmoittautuminen

€150.00