Valmentajat

Olemme kolme ammattivalmentajaa, yhdistettynä meillä on takanamme yli 35 vuoden valmennus- ja koulutuskokemus. Lajivalmennuksen lisäksi fysiikkavalmennus on aina kiehtonut meitä ja siitä sai alkunsa Speedsters Coaching. Valmennuksemme kulmakiviä ovat laadukas tekeminen, vahvojen pohjien luominen ja huolellinen huolto. Olemme kaikki Suomen Fysiikkavalmentajat Ry:n jäseniä. Tavoitat meidät kaikki osoitteesta info@speedsterscoaching.com

Vesa Jaakkola

VESA

Vesa valmentaa fysiikan lisäksi koripalloa ja painonnostoa, keskittyen erityisesti nuoriin. Molemmissa lajeissa on tullut kansallisen tason menestystä. Vesan erikoisosaamista on voima- ja kimmoisuusharjoittelu. Päiväaikaan Vesa toimii liikunnanopettajana.

Laura-Niemela

LAURA

Coach iso-Laura on erikoistunut painonnoston tekniikkaopetukseen ja voimaharjoitteluun. Lauran tekniikkaopetuksessa käy vuosittain yli 500 crossfit-harrastajaa, valmentajaa, kuntoilijaa ja urheilijaa. Lajivalmennuksen ja tekniikkapajojen lisäksi Lauran löytää FAF-kouluttajan tehtävistä tai yksityisasiakkaita ohjaamasta. Omalta kilpauralta kaappiin on kerääntynyt kaikenvärisiä SM-mitaleita ja kolme mestaruutta.

Jari-Nordblom

JARI

Jari on erikoistunut kestävyysurheilijoiden voimavalmennukseen. Hän on valmentanut viimeisen 14 vuoden aikana kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoita (uimareita, jäätanssijoita, purjehtijoita, palloilulajeja ja vammaisurheilijoita). Lisäksi hänet tavoittaa URHEAN akatemiavalmentajan ja FAF- kouluttajan tehtävistä.

Ihminen on luotu onnistumaan, ei epäonnistumaan. Itseluottamus on tärkein avain menestykseen

(Ralph Waldo Emerson)

One thought on “Valmentajat

Comments are closed.