Weightlifting mobility

Milloin

16.08.2020    
09:00 - 14:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Ongelmia käsien lukotuksen kanssa, eikö tanko mene lavoille, onko kyykyssä ahdasta, pyöristyykö selkä tai vaivaako butt-wink? Ovatko aina väärät paikat hapoilla?

Venytteletkö vaikka kuinka, mutta ei vaan parane?

Tervetuloa painonnostoliikkeitä varten suunniteltuun liikkuvuuspajaan! Liikkuvuuden ja liikeratojen parantaminen ei ole monimutkaista, mutta on löydettävä oikeat paikat ja keinot.

Pajassa kartoitetaan liikkuvuusongelmat sekä pureudutaan niiden syihin. Käymme läpi myös anatomiaa ja biomekaniikkaa, jotta ymmärrät mahdollisimman selkeästi, mitä sinun täytyy tehdä ja miksi. Näin näet myös tuloksia nopeammin. Pajasta saat myös laajan liikepankin käyttöösi, sekä uuden liikeradan luomista että sen ylläpitämistä ja liikkeessä hyödyntämistä varten.

Tämä paja soveltuu erinomaisesti niin omaa liikkuvuuttaan parantaville harrastajille ja urheilijoille, kuin ohjaajille ja valmentajillekin.

Kouluttajana toimii Laura Niemelä (VAT).

 

P.S. Tsekkaa myös Kyykkypaja, siellä saat apuja spesifisti kyykkyasennon parantamiseen.

 

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com