Tähtäätkö huipulle? Tiedätkö oman potentiaalisi rajat? Kuinka korkealla sinun itse määrittelemäsi huippu onkaan, me haluamme auttaa sinua löytämään ja täyttämään kaiken potentiaalisi.

Fysiikkavalmennus toteutetaan yhteistyössä lajivalmentajan kanssa ja valmennuspaketin laajuus ja sisältö suunnitellaan tapauskohtaisesti tilaajalle sopivaksi. Speedsters fysiikkavalmennusfilosofia perustuu laadukkaan taito- ja voimapohjan luomiseen, tavoittena hyvä harjoitettavuus ja ehjä, pitkä urheilu-ura. Siksi keskitymme myös niihin muihin asioihin, joita vaaditaan vahvalta ja terveeltä urheilijalta, kuten huoltoon, lihastasapainoon ja liikkuvuuteen. Olemme erikoistuneita lasten ja nuorten harjoitteluun, mutta kaikki ikä- ja tasoryhmät ovat tervetulleita.

Fysiikkavalmennuksen lisäksi järjestämme mm. voimaleirejä harrastajille, pidämme luentoja ja koulutuksia, sekä teemakursseja tilauksesta. Suosituin palvelumme on olympianostojen tekniikkaopetus, jossa käy yli 500 osallistujaa vuosittain.

Speedsters valmentajilla on kokemusta laajasta lajikirjosta; fysiikkavalmennuksessamme on muun muassa purjehtijoita, ratsastajia, taitoluistelijoita, judokoita, koripalloilijoita, uimareita, crossfit-harrastajia sekä vammaisurheilijoita, lähtöruudusta MM-mitalitasolle asti. Yhdistettynä meillä on  40 vuoden valmennuskokemus. Kaikki Speedsters valmentajat ovat koulutettuja ammattivalmentajia (VAT/VEAT).

Tavoitat meidät osoitteesta info@speedsterscoaching.com

“Sport coaching is one of the most challenging, exciting, demanding and engaging professions in the world. Coaches change lives – they inspire people to be all they can be – they create environments which provide people with the opportunity to realize their full potential as athletes and as human beings. How many people can say they do that for a living?”

– Wayne Goldsmith