Speedsters Coaching Oy

Käyntiosoite: Veikkointie 13, 03100 Nummela

Postiosoite: Kalervonkuja 3 A 1, 03100 Nummela

Sähköposti: info@speedsterscoaching.com

Puhelin: 050 4650 420

Valmentajat

Olemme kolme ammattivalmentajaa (VAT/VEAT/amk), yhdistettynä meillä on takanamme yli 40 vuoden valmennus- ja koulutuskokemus. Lajivalmennuksen lisäksi fysiikkavalmennus on aina kiehtonut meitä ja siitä sai alkunsa Speedsters Coaching. Valmennuksemme kulmakiviä ovat laadukas tekeminen, vahvojen pohjien luominen ja huolellinen huolto. Olemme kaikki Suomen Fysiikkavalmentajat Ry:n jäseniä. Tavoitat meidät kaikki osoitteesta info@speedsterscoaching.com

Vesa

Vesa valmentaa fysiikan lisäksi koripalloa ja painonnostoa. Menestystä on tullut erilajien parissa kotimaisista ikäluokkamestaruuksista aina EM- ja MM-mitaleille asti. Vesan erikoisosaamista on voima- ja kimmoisuusharjoittelu.

Laura

Laura on erikoistunut painonnoston tekniikkaopetukseen ja fysiikkavalmennukseen. Lauran tekniikkaopetuksessa käy vuosittain yli 500 crossfit-harrastajaa, valmentajaa, kuntoilijaa ja urheilijaa. Lajivalmennuksen ja tekniikkapajojen lisäksi Lauran löytää FAF-kouluttajan tehtävistä tai yksityisasiakkaita ohjaamasta.

Jari

Jari on erikoistunut paraurheiluun ja kestävyysurheilijoiden voimavalmennukseen. Jari on moninkertaisesti palkittu valmentaja ja menestystä on tullut MM-tasolle asti. Hän on valmentanut viimeisen 17 vuoden aikana kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoita (uimareita, jäätanssijoita, purjehtijoita, palloilulajeja ja vammaisurheilijoita). Lisäksi hänet tavoittaa URHEAN akatemiavalmentajan ja FAF- kouluttajan tehtävistä.

Ihminen on luotu onnistumaan, ei epäonnistumaan. Itseluottamus on tärkein avain menestykseen

(Ralph Waldo Emerson)