Valmennus- ja harjoituskeskus sijaitsee Vihdin Nummelassa (15 minuuttia Kehä III:lta)! Meiltä löytyy kaikki tarvittava voimailuun ja toiminnalliseen harjoitteluun. Salia voit käyttää itsenäisesti avainkortilla tai ostaa Speedsters valmennuspalveluita.

Palveluihimme kuuluvat fysiikkavalmennus, tekniikkaopetus, kurssit, leirit ja luennot. Valmennamme yksilöitä, ryhmiä ja joukkueita. Osaan valmennuksista voit ilmoittautua Tapahtumat-välilehdeltä – jos sieltä ei löydy sinulle sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä ja keskustellaan mahdollisuuksista.

Tiloissamme on mm. 100 neliötä painonnostolavaa, Leokon tangot ja painot painon- ja voimanostoon, kyykky- ja penkkipunnerrustelineet, tatamialue, dynamometri, käsipainot, jalkaprässi ja taljalaitteet, kahvakuulat, puolapuita, voimistelurenkaita, soutulaite ja kuntopyöriä jne.

Tilamme ovat avoinna myös muille liikunta-alan ammattilaisille valmennuksiin ja tapahtumiin; valmentajat, ohjaajat, personal trainerit – lisätietoa saatte osoitteesta info@speedsterscoaching.com.

Tervetuloa pöllyttämään magnesiumia kanssamme!

Hinnat 2021: 6kk avainkortti 185€, 12kk avainkortti 340€. Kertamaksulla 6,50€  ja 10 kerran kortti 55€. Avainkortilla pääset sisään joka päivä klo 5.00-21.30.

Mikäli haluat ostaa avainkortin tai treenata kertamaksulla, kannattaa varmistaa valmentajien paikallaolo sähköpostilla. Pääsääntöisesti olemme paikalla ma-to klo 17-20.

Tavoitat meidät osoitteesta info@speedsterscoaching.com ja puhelinnumerosta 050 4650 420. Soittaessasi huomioithan, että valtaosan ajastamme olemme valmentamassa – olemme siis hieman huonosti puhelimen ääressä, mutta soitamme takaisin jos et tavoittanut meitä.

IMG_1174 IMG_1176 IMG_1180 IMG_1181 IMG_1182