Naisten voimaharjoittelu -teemapaja

Milloin

29.03.2014    
12:00 - 16:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Crossfit 10K
Ruosilantie 10, Helsinki
Kartta latautuu...

Millaisia asioita kannattaa ottaa huomioon naisten voimaharjoittelun suunnittelussa ja toteutuksessa? Miten naisten voimaharjoittelu eroaa miesten vastaavasta? Millaisia ovat yleisimmät ongelmat ja kompastuskivet nimenomaan naisilla?

Naisten voimaharjoittelu -teemapajassa käydään läpi voimaharjoitteluun vaikuttavia sukupuolten välisiä anatomisia ja fysiologisia eroja sekä miten näitä voi hyödyntää edukseen. Toinen keskeinen aihe ovat yleisimmät ongelmat ja heikkoudet, sekä miten niitä voi lähteä korjaamaan.

Teemapajat on suunniteltu personal trainereille, ohjaajille ja valmentajille, mutta ne sopivat mainiosti myös omasta treenistään, suorituskyvystään ja kehonkoostumuksestaan kiinnostuneelle treenaajalle. Pajat sisältävät sekä teoriaa että käytäntöä.

Teemapajan hinta on 90€ (sis. alv 24%). Kouluttajina Speedsters valmentajat Jari Nordblom ja Laura Niemelä.

 

 

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com