Olympianostojen avoin tekniikkapaja (ensikertalaiset)

Milloin

30.11.2014    
13:00 - 14:30

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Crossfit 10K
Ruosilantie 10, Helsinki
Kartta latautuu...

Haluatko kokeilla olympianostoja ammattivalmentajan opastuksella? Pienryhmässä, kokeneen ammattilaisen silmän alla oppiminen on tehokasta.

Olympianostojen tekniikkapajat vetää painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä. Tekniikkapajoissa käy vuosittain yli 500 harjoittelijaa. Valtaosa pajoista järjestetään kuntosalien tilauksesta, mutta vuosittain pyritään myös järjestämään 10-20 kaikille avointa tekniikkapajaa.

Ensikertalaisten tekniikkapajat kestävät  noin 90 minuuttia ja ovat kokonaan käytäntöä, noin puolet ajasta käytetään tempaukseen ja toinen puolikas rinnallevetoon ja ylöstyöntöön. Pajoissa keskitytään liikkeiden tärkeimpiin ydinkohtiin ja ohjataan jokaisen tekniikkaa yksilöllisesti kohti näitä ydinkohtia. Pajoihin otetaan kerralla vain 5 osallistujaa, jotta kaikki saavat yksilöllistä ohjausta.

Ensikertalaisten pajat on tarkoitettu niille, jotka kirjaimellisesti kokeilevat liikkeitä ensimmäistä kertaa. Jo kokeilleiden ryhmään kannattaa tulla jokaisen, joka on harjoitellut liikkeitä aikaisemminkin joko itsenäisesti tai ohjauksessa.

Hinta 62€ sis. Alv 24%

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com