Olympianostojen avoin tekniikkapaja (jo kokeilleet)

Milloin

18.05.2014    
12:00 - 14:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Crossfit 10K
Ruosilantie 10, Helsinki
Kartta latautuu...

Haluatko kokeilla olympianostoja ammattivalmentajan opastuksella? Oletko tehnyt olympianostoja aiemminkin ja haluaisit nyt parantaa tekniikkaasi? Pienryhmässä, kokeneen ammattilaisen silmän alla oppiminen on tehokasta.

Olympianostojen tekniikkapajat vetää painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä. Tekniikkapajoissa käy vuosittain yli 500 harjoittelijaa. Valtaosa pajoista järjestetään crossfit-salien tilauksesta, mutta vuosittain pyritään myös järjestämään 10-20 kaikille avointa tekniikkapajaa.

Tekniikkapajat kestävät 90-120 minuuttia, ensikertalaisille ja liikkeitä jo kokeilleille on omat ryhmät. Pajoissa keskitytään liikkeiden tärkeimpiin ydinkohtiin ja ohjataan jokaisen tekniikkaa yksilöllisesti kohti näitä ydinkohtia. Noin puolet ajasta käytetään tempaukseen ja toinen puolikas rinnallevetoon ja ylöstyöntöön.

Ensikertalaisten pajat on tarkoitettu niille, jotka kirjaimellisesti kokeilevat liikkeitä ensimmäistä kertaa. Jo kokeilleiden ryhmään kannattaa tulla jokaisen, joka on harjoitellut liikkeitä aikaisemminkin joko itsenäisesti tai ohjauksessa.

Hinta 62€ sis. Alv 24%

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com