Olympianostojen avoin tekniikkapaja (jo kokeilleet)

Milloin

12.10.2014    
13:00 - 15:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Crossfit 10K
Ruosilantie 10, Helsinki
Kartta latautuu...

Haluatko viedä olympianostosi uudelle tasolle ammattivalmentajan opastuksella? Junnaavatko tuloksesi paikoillaan? Onko vaikeaa hahmottaa, mikä tekniikassa ei osu kohdilleen? Pienryhmässä, kokeneen ammattilaisen silmän alla oppiminen on tehokasta.

Olympianostojen tekniikkapajat vetää painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä. Tekniikkapajoissa käy vuosittain yli 500 harjoittelijaa. Valtaosa pajoista järjestetään kuntosalien tilauksesta, mutta vuosittain pyritään myös järjestämään 10-20 kaikille avointa tekniikkapajaa.

Jo kokeilleiden tekniikkapajat kestävät  noin 120 minuuttia ja ovat kokonaan käytäntöä, noin puolet ajasta käytetään tempaukseen ja toinen puolikas rinnallevetoon ja ylöstyöntöön. Pajoissa keskitytään liikkeiden tärkeimpiin ydinkohtiin ja ohjataan jokaisen tekniikkaa yksilöllisesti kohti näitä ydinkohtia. Pyrimme opettamaan harjoittelijat pois vääristä liikemalleista ja kohti tehokkaampaa ja turvallisempaa tekniikka sekä antamaan yksinkertaisia harjoitteita, joiden avulla voi kehittyä myös jatkossa, itsenäisessä harjoittelussa.

Pajoihin otetaan kerralla vain 5 osallistujaa, jotta kaikki saavat yksilöllistä ohjausta.

Jo kokeilleiden pajat on tarkoitettu kaikille, jotka ovat harjoitelleet liikkeitä aikaisemminkin joko itsenäisesti tai ohjauksessa ja ovat kiinnostuneita parantamaan tekniikkansa.

Hinta 62€ sis. Alv. 24%

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ovat täynnä