Koulutuksia koskevat ehdot

1. Kaikki ilmoittautumiset tapahtumiin ovat sitovia.

2. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa sellaiset terveydentilaansa koskevat tiedot, jotka Speedsters Oy:n on tapahtuman kannalta oleellista tietää.

3. Tapahtumaan osallistuminen tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla eikä Speedsters Oy ole vastuussa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

4. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoittautuminen veloituksettomasti, mikäli peruutus yhden päivän tapahtumiin tehdään vähintään 14 päivää ennen tapahtumaa, ja yli yhden päivän tapahtumiin vähintään 21 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 14/21 päivää ennen tapahtumaa, Speedsters Oy:llä on oikeus veloittaa asiakkaalta 50 % tapahtuman hinnasta. Mikäli asiakas ei tee peruutusta ja jättää tulematta tapahtumaan, Speedsters Oy:llä on oikeus veloittaa asiakkaalta tapahtuman täysi hinta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti

5. Sairaustapauksessa asiakkaalla on oikeus siirtää veloituksetta LÄÄKÄRINTODISTUSTA tai sen kopiota vastaan ilmoittautuminen seuraavaan vastaavaan tapahtumaan, jossa on vapaa paikka. Siirto tulee tehdä kirjallisesti.

6. Osallistumismaksun voi suorittaa paikan päällä käteisellä tai kortilla. Mikäli haluat maksaa laskulla, Speedsters Oy laskuttaa tapahtuman jälkikäteen maksuehdolla 10 päivää netto, laskutuslisä 5€. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

7. Asiakas saa ilmoittautumisen jälkeen tiedon varauksestaan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.