Milloin

11.01.2017 - 29.03.2017    
18:00 - 19:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Tervetuloa oppimaan painonnostoa! Kokeneiden ammattivalmentajien ohjauksessa  harjoittelu on tehokasta ja turvallista. Laji sopii kaikille; ikään, kokoon, sukupuoleen tai harjoitustaustaan katsomatta. Pienryhmässä jokaisen tarpeet ja tavoitteet pystytään ottamaan huomioon ja jokainen pystyy etenemään itselleen sopivalla tahdilla.

Aikuisten alkeiskurssilla harjoitellaan nostotekniikkaa (tempaus, rinnalleveto ja työntö) sekä kartoitetaan jokaisen vahvuuksia, heikkouksia, lihastasapainoa jne. parhaan lopputuloksen saamiseksi. Nostotekniikan ja voiman lisäksi teemme lihashuoltoa ja harjoitamme nostoissa tarvittavia ominaisuuksia, kuten kehonhallintaa, elastisuutta ja rytmikykyä.

Harjoittelu tapahtuu aina pienryhmissä, kurssille otetaan kerrallaan 8 aikuista.

Alkeiskurssin jälkeen on useita vaihtoehtoja; nostamista voi jatkaa harrasteryhmässä, muodostaa oman ryhmän ystävien, työporukan tms. kanssa tai vaikka lähteä tähtäämään kilpalavoille.

Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18, alkaen 11.1.2017

12 viikon treenijakson hinta on 180€ (sis. alv).  Alkeiskurssille osallistuvat saavat 10% alennusta 6kk ja 12kk salikortista, kun kortti ostetaan kurssin aikana.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lauralta: info@speedsterscoaching.com tai 050 4650 420. Huomioithan, että valtaosan ajastamme olemme valmentamassa, joten jos et saa meitä puhelimitse kiinni, jätä tekstiviestillä soittopyyntö ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Tervetuloa mukaan!

IMG_9422

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com