Fysiikkaryhmä

Fysiikkaryhmä 07.11.2016 - 16.01.2017

Paikka

Loading Map...

Aika: 18:00 - 19:00
Paikka: Speedsters Training Center
Osoite: Veikkointie 13 - 03100

Tietoja tapahtumastaLaadukas oheisharjoittelu on olennainen osa nuoren urheilijan rutiinia, sillä kaikki omassa lajissa tarvittavat ominaisuudet eivät kehity itse lajiharjoittelulla. Speedsters ammattivalmentajat auttavat kaikentasoisia nuoria urheilijoita, lähtöruudusta arvokisamitalisteihin, täyttämään koko potentiaalinsa.

Marraskuussa 2016 on seuraava tilaisuus päästä mukaan Fysiikkaryhmään, joka on lajirajat ylittävä mahdollisuus yksilölliseen oheisharjoitteluun. Jokaisen urheilijan tilanne kartoitetaan ja hänelle tehdään oma ohjelma, jota hän toteuttaa valvotuissa, yhteisissä harjoituksissa – ja toki myös omatoimisesti, jos tarve vaatii. Ohjelma käydään urheilijan kanssa yksityisvalmennuksessa läpi ennen yhteisten harjoitusten alkua ja ohjelmointi tehdään mielellään yhteistyössä lajivalmentajan kanssa. Kurssi sopii myös vammasta kuntoutuvalle urheilijalle.

Fysiikkaryhmä sopii kaikentasoisille nuorille urheilijoille (noin 12-18-vuotiaat) ja jokaiseen lajiin. Ryhmän vetäjät ovat kaikki koulutettuja ammattivalmentajia (AMK/VAT/VEAT), joilla on pitkä kokemus nuorten valmentamisesta. Mukaan otetaan kerrallaan max 10 osallistujaa, jotta jokainen saa riittävästi henkilökohtaista ohjausta.

Yhteiset harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.00, alkaen 7.11. Tapaninpäivänä 26.12. ei ole harjoituksia. Harjoitukset kestävät 60minuuttia. Yksityistunnit pyritään järjestetämään viikoilla 43&44.

Hinta 120€ (sis. alv) sisältää ohjelmoinnin 10 viikoksi, yhden yksityistunnin sekä 10 yhteistä harjoitusta. Treenijakson aikana voi myös ostaa avainkortin Speedsters harjoituskeskukseen -10% alennuksella.

VANHEMPI TAI VALMENTAJA, kysymyksiisi saat vastauksia parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@speedsterscoaching.com.

HUOM! Halutessasi kysy mahdollisuutta myös yksityis- tai pienryhmäopetukseen.

wp_ss_20151124_0021

IMG_0129

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com