Milloin

22.03.2018 - 24.05.2018    
18:00 - 19:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Laadukas oheisharjoittelu on olennainen osa nuoren urheilijan rutiinia, sillä kaikki omassa lajissa tarvittavat ominaisuudet eivät kehity itse lajiharjoittelulla. Speedsters ammattivalmentajat auttavat kaikentasoisia nuoria urheilijoita, lähtöruudusta arvokisamitalisteihin, täyttämään koko potentiaalinsa.

Maaliskuussa 2018 alkaa Fysiikkaryhmä, joka on lajirajat ylittävä mahdollisuus yksilölliseen oheisharjoitteluun. Jokaisen urheilijan tilanne kartoitetaan ja hänelle tehdään oma ohjelma, jota hän toteuttaa valvotuissa, yhteisissä harjoituksissa – ja toki myös omatoimisesti, jos tarve vaatii. Ohjelma käydään urheilijan kanssa yksityisvalmennuksessa läpi ennen yhteisten harjoitusten alkua ja ohjelmointi tehdään mielellään yhteistyössä lajivalmentajan kanssa. Kurssi sopii myös vammasta kuntoutuvalle urheilijalle.

Fysiikkaryhmä sopii kaikentasoisille nuorille urheilijoille (noin 12-18-vuotiaat) ja jokaiseen lajiin. Ryhmää valmentaa Jari Norblom (AMK/VEAT), jolla on pitkä kokemus nuorten valmentamisesta. Jarin viimeaikaisia fysiikkavalmennettavia ovat mm. Viivi Lehikoinen (u21 EM3 400m aidat), Jaakko Ranta (u21 EM1 pariampumahiihto) ja Oskari Muhonen (u23 MM1 finnjolla)

Mukaan otetaan kerrallaan max 10 osallistujaa, jotta jokainen saa riittävästi henkilökohtaista ohjausta.

Yhteiset harjoitukset ovat torstaisin klo 18.00, alkaen 22.3. Harjoitukset kestävät 60minuuttia. Yksityistunnit järjestetään viikoilla 10-12, valmentaja soittaa Teille ilmoittautumisen jälkeen sopiakseen yksityistunnin..

Hinta 120€ (sis. alv) sisältää ohjelmoinnin 10 viikoksi, yhden yksityistunnin sekä 10 yhteistä harjoitusta.

VANHEMPI TAI VALMENTAJA, kysymyksiisi saat vastauksia parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@speedsterscoaching.com.

HUOM! Halutessasi kysy mahdollisuutta myös yksityis- tai pienryhmäopetukseen.

wp_ss_20151124_0021

IMG_0129

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com