Lauran Lockdown

Milloin

05.04.2021 - 30.04.2021    
00:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Monipuolinen kotitreeni kuntosalien sulun ajaksi!

Näillä treeneillä ylläpidät ja parannat liikkuvuutta, lihastasapainoa ja hallintaa. Säilytä syväkyykky, pidä hartiat paikoillaan, paranna lantion ja hartiarenkaan toimivuutta, vahvista keskivartaloa. Treenit soveltuvat hyvin myös yleiseksi kehonhuolloksi sekä liikkuvuus- ja hallintaharjoitteluksi ”normaalioloissa”.

Lauran Lockdown treeneissä saat viisi n 30min harjoitusta (ma 5.4., ke 7.4., la 10.4., ma 12.4., ke 14.4.), jotka säilyvät käytössäsi kesäkuun loppuun asti. Et tarvitse erikseen välineistöä tai erityisiä taitoja, neljä harjoitusta on sisätiloihin ja yksi ulos. Harjoitukset ovat sekä videolla että kirjallisina.

Kurssi toteutetaan suljettuna Facebook -ryhmänä. Kurssin ajan voit esittää Lauralle kysymyksiä treeneistä. Ilmoittautumisen jälkeen lähetä liittymispyyntö ryhmään ”Lauran Lockdown treenit”. Liittymispyyntöjä hyväksytään 3 kertaa päivässä. Saat laskun ilmoittautuessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mukaan pääsee koko salien kiinniolon ajan, 14.4. asti.

Lauralla on lähes 20 vuoden kokemus liikunnanohjauksesta; Personal Trainingista suuren lajivalikoiman fysiikkavalmennukseen ja painonnoston lajivalmennukseen. Hän on myös toiminut 15 vuotta PT kouluttajana. Tule mukaan hyödyntämään näiden vuosien aikana karttuneen liikepankin valitut palat!

Kurssin hinta 30€, ilmoittautumiset ovat sitovia.

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com