Olympianostojen avoin tekniikkapaja (jo kokeilleet)

Milloin

21.11.2015    
10:45 - 12:30

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Haluatko kokeilla olympianostoja ammattivalmentajan opastuksella? Oletko tehnyt olympianostoja aiemminkin ja haluaisit nyt parantaa tekniikkaasi? Pienryhmässä, kokeneen ammattilaisen silmän alla oppiminen on tehokasta.

Olympianostojen tekniikkapajat vetää painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä. Tekniikkapajoissa käy vuosittain yli 500 harjoittelijaa. Valtaosa pajoista järjestetään crossfit-salien tilauksesta, mutta vuosittain pyritään myös järjestämään 20-30 kaikille avointa tekniikkapajaa.

Tekniikkapajat kestävät 90-120 minuuttia, ensikertalaisille ja liikkeitä jo kokeilleille on omat ryhmät. Pajoissa keskitytään liikkeiden tärkeimpiin ydinkohtiin ja ohjataan jokaisen tekniikkaa yksilöllisesti kohti näitä ydinkohtia. Noin puolet ajasta käytetään tempaukseen ja toinen puolikas rinnallevetoon ja ylöstyöntöön.

Ensikertalaisten pajat on tarkoitettu niille, jotka kirjaimellisesti kokeilevat liikkeitä ensimmäistä kertaa. Jo kokeilleiden ryhmään kannattaa tulla jokaisen, joka on harjoitellut liikkeitä aikaisemminkin joko itsenäisesti tai ohjauksessa.

Pajat järjestetään Speedstersin omissa tiloissa Vihdin Nummelassa, noin 15min Kehä kolmoselta. Hinta 55€/hlö sis. alv

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com