Olympianostojen tekniikkapaja

Olympianostojen tekniikkapaja 26.04.2020

Paikka

Loading Map...

Aika: 12:00 - 14:00
Paikka: Speedsters Training Center
Osoite: Veikkointie 13 - 03100

Tietoja tapahtumasta



Haluatko viedä olympianostosi uudelle tasolle ammattivalmentajan opastuksella? Pienryhmässä, kokeneen ammattilaisen silmän alla oppiminen on tehokasta.

Olympianostojen tekniikkapajat vetää painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä. Tekniikkapajoissa käy vuosittain yli 500 harjoittelijaa, taso vaihtelee lähtöruudusta huipulle. Valtaosa pajoista järjestetään crossfit-salien tilauksesta, mutta vuosittain pyritään myös järjestämään 10-20 kaikille avointa tekniikkapajaa, kuten juuri tämä kyseinen.

Tekniikkapajat kestävät 120 minuuttia. Pajoissa keskitytään liikkeiden tärkeimpiin ydinkohtiin ja ohjataan jokaisen tekniikkaa yksilöllisesti kohti näitä ydinkohtia. Tarkoituksena on aikaansaada konkreettisia, perustavanlaatuisia mutta tarpeeksi yksinkertaisia korjauksia, jotka säilyvät myös tulevassa harjoittelussa. Noin puolet ajasta käytetään tempaukseen ja toinen puolikas rinnallevetoon ja ylöstyöntöön.

Pajaan voi tulla jokainen, joka on harjoitellut liikkeitä aikaisemminkin joko itsenäisesti tai ohjauksessa. Älä siis turhaan murehdi, onko tekniikkasi riittävän hyvä voidaksesi osallistua. Täällä se paranee takuulla.

Pajat järjestetään Speedstersin omissa tiloissa Vihdin Nummelassa (Veikkointie 13), noin 15min Kehä kolmoselta. Hinta 60€/hlö sis. alv

Speedsters Coaching

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ovat täynnä