Olympianostojen tekniikkapaja

Milloin

16.10.2022    
11:45 - 14:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Haluatko viedä olympianostosi uudelle tasolle ammattivalmentajan opastuksella? Pienryhmässä, kokeneen ammattilaisen silmän alla oppiminen on tehokasta.

Olympianostojen tekniikkapajat vetää painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä. Tekniikkapajoissa käy vuosittain yli 500 harjoittelijaa, taso vaihtelee lähtöruudusta huipulle. Valtaosa pajoista järjestetään crossfit-salien tilauksesta, mutta vuosittain pyritään myös järjestämään 10-20 kaikille avointa tekniikkapajaa, kuten juuri tämä kyseinen.

Tekniikkapajat kestävät 135 minuuttia. Pajoissa keskitytään liikkeiden tärkeimpiin ydinkohtiin ja ohjataan jokaisen tekniikkaa yksilöllisesti kohti näitä ydinkohtia. Tarkoituksena on aikaansaada konkreettisia, perustavanlaatuisia mutta tarpeeksi yksinkertaisia korjauksia, jotka säilyvät myös tulevassa harjoittelussa. Noin puolet ajasta käytetään tempaukseen ja toinen puolikas rinnallevetoon ja ylöstyöntöön.

Pajaan voi tulla jokainen, joka on harjoitellut liikkeitä aikaisemminkin joko itsenäisesti tai ohjauksessa. Älä siis turhaan murehdi, onko tekniikkasi riittävän hyvä voidaksesi osallistua. Täällä se paranee takuulla. Mukaan otetaan kerrallaan max 8 osallistujaa.

Pajat järjestetään Speedstersin omissa tiloissa Vihdin Nummelassa (Veikkointie 13), noin 15min Kehä kolmoselta. Hinta 65€/hlö sis. alv

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia.

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com