Olympianostojen tekniikkapaja ensikertalaisille

Milloin

31.01.2016    
13:00 - 14:30

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Haluatko kokeilla olympianostoja tempausta ja työntöä ammattivalmentajan opastuksella? Ota heti lähtöruutu haltuun, niin jatko sujuu paremmin. Pienryhmässä (5 henkilöä), kokeneen ammattilaisen silmän alla oppiminen on tehokasta.

Olympianostojen tekniikkapajat vetää painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä. Tekniikkapajoissa käy vuosittain yli 500 harjoittelijaa, taso vaihtelee lähtöruudusta huipulle. Valtaosa pajoista järjestetään crossfit-salien tilauksesta, mutta vuosittain pyritään myös järjestämään 20-30 kaikille avointa tekniikkapajaa, kuten juuri tämä kyseinen.

Tekniikkapajat kestävät 90 minuuttia. Pajoissa keskitytään liikkeiden tärkeimpiin ydinkohtiin ja ohjataan jokaisen tekniikkaa yksilöllisesti kohti näitä ydinkohtia. Tarkoituksena on aikaansaada vahva perustekniikka, jota on hyvä lähteä hiomaan eteenpäin. Noin puolet ajasta käytetään tempaukseen ja toinen puolikas rinnallevetoon ja ylöstyöntöön.

Pajaan voi tulla ihan jokainen, joka on kiinnostunut tempauksesta ja työnnöstä.

Pajat järjestetään Speedstersin omissa tiloissa Vihdin Nummelassa, noin 15min Kehä kolmoselta. Hinta 55€/hlö sis. alv

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com