Olympianostojen tekniikkapaja ohjaajille

Milloin

17.04.2016    
12:00 - 14:45

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Olympianostot tempaus ja työntö ovat kuntoiijoiden joukossa tällä hetkellä suositumpia kuin koskaan ja moni ohjaaja käyttääkin näitä loistavia, mutta haastavia liikkeitä työssään. Speedsters on tarjonnut tekniikkapajoja harrastajille ja koulutuksia ohjaajille ja valmentajille jo vuodesta 2009 – nyt aloitamme uutena ohjaajille ja valmentajille suunnatut tekniikkapajat, jotka ovat koko päivän tai viikonlopun koulutusta kevyempi versio, kuitenkin täynnä tuhtia tietoa.

Tekniikkapajassa käymme läpi liikkeiden opetusprogression ja saat siitä myös kirjallisen materiaalin itsellesi. Tekniikkapajan aikana käymme progressiot läpi, keskustelemme yleisimmistä virheistä sekä siitä, miten niitä voi korjata  – ja tietenkin parannamme ohjaajan omaa tekniikkaa, aivan kuten muissakin tekniikkapajoissamme ja -klinikoissamme.

Materiaalimme perustuu vuosien aikana opittuihin kokemuksiin tuhansista opetustunneista ja tuhansista harrastajista. Tekniikkapajoissa käy vuosittain yli 500 harjoittelijaa. lähtöruudusta huipulle.

Olympianostojen tekniikkapajat vetää painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä, jolla on lähes 10 vuoden kouluttajakokemus liikunta-alalta.

Hinta 75€/hlö sis. alv. Pajoihin otetaan kerrallaan 6 ohjaajaa ja valmentajaa, näin jokainen saa varmasti riittävästi henkilökohtaista opetusta. Pajat järjestetään upouudessa Speedsters harjoitus- ja valmennuskeskuksessa, Nummelassa, 15 minuuttia Kehä kolmoselta.

Tervetuloa mukaan!IMG_1180

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com