Painonnostoleiri 4/2024 Masters' Special

Milloin

24.08.2024 - 25.08.2024    
09:00 - 15:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Tämä leiri on suunnattu eritysesti masters-ikäisille (+35v) nostajille, tervetuloa mukaan!

Kaksipäiväisen leirin aikana harjoitellaan molempia nostomuotoja; tempausta ja rinnallevetoa + ylöstyöntöä, tavoitteena hioa yksilöllisesti jokaisen osallistujan tekniikkaa mahdollisimman tehokkaaksi ja lisätä näin sekä nostovarmuutta että kiloja tankoon. Korjaukset pyritään pitämään niin yksinkertaisina, että niitä on helppo ylläpitää itse tulevissa harjoituksissa, näin kehitys jatkuu myös leiriviikonlopun jälkeen. Masters Special leirin sisältöön on lisätty mm. liikkuvuusharjoittelua ja tietopaketteja iän vaikutuksesta harjoitteluun ja ohjelmointiin.

Keskitymme harjoitteissa helpottamaan perinteisiä nostoja; tempausta ja työntöä, mutta pyrimme myös huomioimaan mahdollisimman hyvin muut harrastamasi lajit ja antamaan vinkkejä, joiden avulla saat tehoja esim. Crossfitiin ja fysiikkaharjoitteluun. Leiripäivien aikana on hyvin aikaa keskustella haluamistasi aiheista, kuten kilpailemisesta, harjoitusmääristä ja palautumisesta.

Täällä opit:

 • liikkeiden ydinkohdat niin käytännössä kuin teoriassa
 • millainen nostotyyli sopii sinun vahvuuksiisi ja mittasuhteisiisi
 • miten voit parantaa nostojasi kohdennetun liikkuvuus- ja tukiharjoittelun kautta
 • millaisen mielentilan tarvitset tekniikaharjoitteluun ja isoihin nostoihin
 • mitkä harjoitteet parantavat sinun tekniikkaasi
 • mitä tehokkuus ja taloudellisuus tarkoittaa olympianostoissa, konkreettisesti
 • mitkä ovat sinun omat sudenkuoppasi – näin voit vaikuttaa myös vammariskiin

Leiri sopii erityisen hyvin CrossFit harrastajalle tai kilpailijalle, sekä painonnosto- tai CrossFit-kisoihin tähtäävälle treenaajalle. Lähtötasovaatimuksia ei ole, tule rohkeasti mukaan.

Leiriin sisältyy:

 • viisi 1,5-2,5 tunnin lajiharjoitusta eri teemoilla
 • lajispesifiä liikkuvuusharjoittelua
 • lajispesifiä tukiharjoittelua hartiarenkaalle ja keskivartalolle
 • tutustumista erilaisiin nostotyyleihin, keskustelua ja pohdintaa
 • yksilölliset videoanalyysit

Leirin kesto on kaksi päivää (la 9-15, su klo 9-14). Speedsters Training Center sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Kehä kolmoselta. Leirille otetaan max 10 osallistujaa.

Hinta 250€ sis alv

 

Valmentajana toimii painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä, 3x Suomen mestari, jolla on takanaan Speedsters ja Lohja Lifting kilpaurheiluvalmennuksen lisäksi yli 1500 tuntia tekniikkaopetusta CrossFit bokseilla Suomessa ja Euroopassa, jo vuodesta 2009. Speedsters painonnostojoukkueen junioreilla on vyöllään lukemattomia SM-mitaleita, sekä useita PM-mitaleita ja ”Vuoden tyttö- ja poikanostaja” -mainintoja. Lauran viimeisin saavutus on ollut valmentaa Minni Hormavirta lähtöruudusta 2x Euroopan mestariksi ja Euroopan ennätysten haltijaksi.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Speedsters pidättää oikeuden perua tapahtuma, mikäli ilmoittautuneita on alle 5.

Tunnelmia leiriltä

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ovat täynnä