Painonnostoleiri 4/2022

Milloin

02.07.2022 - 03.07.2022    
00:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Tule viemään olympianostosi aivan uudelle tasolle! Kokeneen ammattivalmentajan opastuksella oppiminen on tehokasta, rakentavaa ja innostavaa.

Kaksipäiväisen leirin aikana harjoitellaan molempia nostomuotoja; tempausta ja rinnallevetoa + työntöä, tavoitteena hioa yksilöllisesti jokaisen osallistujan tekniikkaa mahdollisimman tehokkaaksi ja lisätä näin sekä nostovarmuutta että kiloja tankoon. Korjaukset pyritään pitämään niin yksinkertaisina, että niitä on helppo ylläpitää itse tulevissa harjoituksissa, näin kehitys jatkuu myös leiriviikonlopun jälkeen.

Tekniikkaa tehostamalla on mahdollista parantaa tuloksiasi nopeallakin aikavälillä. Keskitymme harjoitteissa helpottamaan perinteisiä nostoja, tempausta ja työntöä, mutta myös huomioimaan mahdollisimman hyvin muut harrastamasi lajit ja antamaan vinkkejä, joiden avulla saat tehoja esim. Crossfitiin ja fysiikkaharjoitteluun.

Täällä opit:

  • liikkeiden ydinkohdat niin käytännössä kuin teoriassa
  • millainen nostotyyli sopii sinun vahvuuksiisi ja mittasuhteisiisi
  • millaisen mielentilan tarvitset tekniikaharjoitteluun ja isoihin nostoihin
  • mitkä harjoitteet parantavat sinun tekniikkaasi
  • mitä tehokkuus ja taloudellisuus tarkoittaa olympianostoissa, konkreettisesti
  • mitkä ovat sinun omat sudenkuoppasi – näin voit vaikuttaa myös vammariskiin

Leiri sopii erityisen hyvin CrossFit harrastajalle tai kilpailijalle, sekä painonnosto- tai CrossFit-kisoihin tähtäävälle treenaajalle. Lähtötasovaatimuksia ei ole, tule rohkeasti mukaan.

Leiriin sisältyy:

  • viisi 1,5-2,5 tunnin lajiharjoitusta eri teemoilla
  • lajispesifiä liikkuvuusharjoittelua
  • lajispesifiä tukiharjoittelua hartiarenkaalle ja keskivartalolle
  • tutustumista erilaisiin nostotyyleihin, videoanalyysit, keskustelua ja pohdintaa

Leirin kesto on kaksi päivää (la 9-15, su klo 9-14). Speedsters Training Center sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Kehä kolmoselta. Leirille otetaan max 10 osallistujaa.

Hinta 250€ sis alv

Valmentajana toimii painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä, 3x Suomen mestari, jolla on takanaan Speedsters kilpaurheiluvalmennuksen lisäksi yli 1500 tuntia tekniikkaopetusta CrossFit bokseilla Suomessa ja Euroopassa, jo vuodesta 2009. Speedsters painonnostojoukkueen junioreilla on vyöllään lukemattomia SM-mitaleita, sekä useita PM-mitaleita ja ”Vuoden tyttö- ja poikanostaja” -mainintoja.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Speedsters pidättää oikeuden perua tapahtuma, mikäli ilmoittautuneita on alle 5.

Tunnelmia leiriltä

Henrik Haapalainen. Kuva Eino Ansio / Karjalan Kovin

 

 

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com