Painonnostoleiri 5/2019

Painonnostoleiri 5/2019 12.07.2019 - 14.07.2019

Paikka

Loading Map...

Aika: 00:00
Paikka: Speedsters Training Center
Osoite: Veikkointie 13 - 03100

Tietoja tapahtumastaTule viemään olympianostosi aivan uudelle tasolle! Kokeneen ammattivalmentajan opastuksella oppiminen on tehokasta, rakentavaa ja innostavaa.

Huippusuositut aikuisten painonnostoleirit saavat nyt jatkoa! Kolmipäiväisen leirin aikana harjoitellaan molempia nostomuotoja; tempausta ja rinnallevetoa + työntöä, tavoitteena hioa yksilöllisesti jokaisen osallistujan tekniikkaa mahdollisimman tehokkaaksi ja lisätä näin sekä nostovarmuutta että kiloja tankoon. Korjaukset pyritään pitämään niin yksinkertaisina, että niitä on helppo ylläpitää itse tulevissa harjoituksissa, näin kehitys jatkuu myös leiriviikonlopun jälkeen.

Jonne Koski

Tekniikkaa tehostamalla on mahdollista parantaa tuloksiasi nopeallakin aikavälillä. Esimerkiksi Unbroken 2016 voittaja Laura Isopoussu (CrossFit 8000) paransi kolmen ensimmäisen kuukauden aikana Speedsters tekniikkavalmennuksessa tempaustaan 7,5kg ja rinnallevetoaan 5,5kg. Sarjapainot erilaisissa 2-5RM komplekseissa paranivat parhaimmillaan 13kg!

Täällä opit:

  • liikkeiden ydinkohdat niin käytännössä kuin teoriassa
  • millainen nostotyyli sopii sinun vahvuuksiisi ja mittasuhteisiisi
  • millaisen mielentilan tarvitset tekniikaharjoitteluun ja isoihin nostoihin
  • mitkä harjoitteet parantavat sinun tekniikkaasi
  • mitä tehokkuus tarkoittaa olympianostoissa -> miten saat lisäkiloja maksimitoistoihin vs. esimerkiksi pitkiin TNG sarjoihin
  • mitkä ovat sinun omat sudenkuoppasi – näin voit vaikuttaa myös vammariskiin

Leiri sopii erityisen hyvin CrossFit harrastajalle tai kilpailijalle, sekä painonnosto- tai CrossFit-kisoihin tähtäävälle treenaajalle. Lähtötasovaatimuksia ei ole, tule rohkeasti mukaan.

Leiriin sisältyy:

  • 5 lajiharjoitusta eri teemoilla
  • lajispesifiä liikkuvuusharjoittelua
  • lajispesifiä tukiharjoittelua hartiarenkaalle ja keskivartalolle
  • tutustumista erilaisiin nostotyyleihin, videoanalyysit, keskustelua ja pohdintaa

Leirin kesto on kolme päivää (pe klo 17-19, la 9-15 su klo 9-14). Speedsters Training Center sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Kehä kolmoselta. Leirille otetaan max 10 osallistujaa.

Hintaan 220€ sisältyy lämmin lounas la ja su.

Valmentajana toimii painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä, 3x Suomen mestari, jolla on takanaan Speedsters kilpaurheiluvalmennuksen lisäksi yli 1000 tuntia tekniikkaopetusta CrossFit bokseilla Suomessa ja Euroopassa. Speedsters painonnostojoukkueen junioreilla on vyöllään lukemattomia SM-mitaleita, sekä useita PM-mitaleita ja “Vuoden tyttö- ja poikanostaja” -mainintoja. Lauran valmennusta ovat hyödyntäneet mm. Jonne Koski, Emilia Leppänen, Henrik Haapalainen, Petteri Peuronen, Laura Hämäläinen, Niklas Ahti ja Laura Isopoussu.

 

Tunnelmia leiriltä

Karjalan kovin voittaja 2016 ja 2018 Henrik Haapalainen. Kuva Eino Ansio / Karjalan Kovin

Unbroken 2017 voittaja, Winter War2018 #2 Petteri Peuronen. Kuva Crossfit8000

Speedsters Training Centerin tilat ja varusteet ovat huippuluokkaa

 

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com