Painonnostoleiri aikuisille 1/2018

Milloin

05.01.2018 - 07.01.2018    
00:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Tule viemään olympianostosi aivan uudelle tasolle! Kokeneen ammattivalmentajan opastuksella oppiminen on tehokasta, rakentavaa ja innostavaa.

Kesällä 2017 järjestetyt huippusuositut aikuisten painonnostoleirit saavat nyt jatkoa! Kolmipäiväisen leirin aikana harjoitellaan molempia nostomuotoja; tempausta ja rinnallevetoa + työntöä, tavoitteena hioa yksilöllisesti jokaisen osallistujan tekniikkaa mahdollisimman tehokkaaksi ja lisätä näin sekä nostovarmuutta että kiloja tankoon.

Tekniikkaa tehostamalla pystyt parantamaan tuloksiasi nopeallakin aikavälillä. Esimerkiksi Unbroken 2016 voittaja Laura Isopoussu (CrossFit 8000) paransi kolmen ensimmäisen kuukauden aikana Speedsters tekniikkavalmennuksessa tempaustaan 7,5kg ja rinnallevetoaan 5,5kg. Sarjapainot erilaisissa 2-5RM komplekseissa paranivat parhaimmillaan 13kg!

Täällä opit:

 • liikkeiden ydinkohdat niin käytännössä kuin teoriassa
 • millainen nostotyyli sopii sinun vahvuuksiisi ja mittasuhteisiisi
 • millaisen mielentilan tarvitset tekniikaharjoitteluun ja isoihin nostoihin
 • mitkä harjoitteet parantavat sinun tekniikkaasi
 • mitä tehokkuus tarkoittaa olympianostoissa -> miten saat lisäkiloja maksimitoistoihin vs. esimerkiksi pitkiin TNG sarjoihin
 • mitkä ovat sinun omat sudenkuoppasi – näin voit vaikuttaa myös vammariskiin

Leiri sopii erityisen hyvin CrossFit harrastajalle tai kilpailijalle, sekä painonnosto- tai CrossFit-kisoihin tähtäävälle treenaajalle. Lähtötasovaatimuksia ei ole, tule rohkeasti mukaan.

Leiriin sisältyy:

 • teoriatunti painonnoston biomekaniikasta
 • 5 lajiharjoitusta
 • lajispesifi liikkuvuustunti
 • lajispesifiä tukiharjoittelua hartiarenkaalle ja keskivartalolle
 • tutustumista erilaisiin nostotyyleihin, videoanalyysit

Leirin kesto on kolme päivää (pe klo 17-19.30, la ja su klo 10-15). Speedsters Training Center sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Kehä kolmoselta. Leirille otetaan max 10 osallistujaa.

Hintaan 220€ sisältyy lämmin lounas la ja su.

Valmentajana toimii painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä, 3x Suomen mestari, jolla on takanaan Speedsters kilpaurheiluvalmennuksen lisäksi yli 1000 tuntia tekniikkaopetusta CrossFit bokseilla Suomessa ja ulkomailla. Speedsters painonnostojoukkueen junioreilla on vyöllään lukemattomia SM-mitaleita, sekä useita PM-mitaleita ja ”Vuoden tyttö- ja poikanostaja” -mainintoja. Lauran valmennusta ovat hyödyntäneet mm. Jonne Koski, Henrik Haapalainen ja Laura Isopoussu.

Karjalan Kovin 2016 ja Winter War 2017 voittaja Henrik Haapalainen

Speedsters Training Centerin tilat ja varusteet ovat huippuluokkaa

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ovat täynnä