Milloin

04.06.2022 - 05.06.2022    
00:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Odottavatko kesän crossfit-koitokset tai pitäisikö harrastukseen saada varmuutta ykkösnostoihin ja taloudellisuutta tankoralleihin?

Tule viemään olympianostosi aivan uudelle tasolle! Suomen kokeneimman CrossFitiin erikoistuneen painonnosto- ja fysiikkavalmentajan Laura Niemelän opastuksella oppiminen on takuulla tehokasta.

Kaksipäiväisen leirin aikana harjoitellaan molempia nostomuotoja; tempausta ja rinnallevetoa + työntöä, tavoitteena hioa yksilöllisesti jokaisen osallistujan tekniikkaa mahdollisimman tehokkaaksi ja lisätä näin sekä taloudellisuutta, nostovarmuutta että kiloja tankoon. Keskitymme ydinasioihin, joista hyödyt niin ykkösmaksimeissa, komplekseissa kuin barbell cyclingissa. Korjaukset pyritään pitämään niin yksinkertaisina, että niitä on helppo ylläpitää itse tulevissa harjoituksissa, näin kehitys jatkuu myös leiriviikonlopun jälkeen.

Jonne Koski

Tekniikkaa tehostamalla on mahdollista parantaa tuloksiasi nopeallakin aikavälillä.

Täällä opit:

  • liikkeiden ydinkohdat niin käytännössä kuin teoriassa
  • millainen nostotyyli sopii sinun vahvuuksiisi ja mittasuhteisiisi
  • millaisen mielentilan tarvitset tekniikaharjoitteluun ja isoihin nostoihin
  • mitkä harjoitteet parantavat sinun tekniikkaasi
  • mitä tehokkuus ja taloudellisuus tarkoittaa olympianostoissa -> miten saat lisäkiloja maksimitoistoihin vs. pitkiin TNG sarjoihin / komplekseihin sekä sekunteja ja happoja pois tankoralleista
  • mitkä ovat sinun omat sudenkuoppasi – näin voit vaikuttaa myös vammariskiin
  • mitkä ovat sinun vahvuutesi, joita sinun kannattaa korostaa

Leirillä on viisi 1,5-2,5 tunnin lajiharjoitusta eri teemoilla. Pystyt itse säätelemään harjoitusten tehoa.

Leirin kesto on kaksi päivää (la 9-16, su klo 9-14). Speedsters Training Center sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Kehä kolmoselta. Leirille otetaan max 10 osallistujaa.

Hinta 250€ sis alv

Valmentajana toimii painonnoston ammattivalmentaja (VAT) Laura Niemelä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Speedsters pidättää oikeuden perua tapahtuma, mikäli ilmoittautuneita on alle 5.

Emilia Leppänen tempaa +5kg ennätyksen Reykjavikissa 2019. Kuva Foodspring.

Henrik Haapalainen. Kuva Karjalan Kovin / Eino Ansio

Eino Mänttäri. Kuva German Throwdown

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com