Milloin

22.02.2018 - 23.05.2018    
00:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Tervetuloa oppimaan painonnostoa! Kokeneiden ja koulutettujen ammattivalmentajien ohjauksessa lasten ja nuorten harjoittelu on tehokasta ja turvallista, meillä on lasten painonnostovalmennuskokemusta jo 10 vuoden ajalta. Speedsters valmentajien juniorinostajilla on yhteensä jo kymmeniä ikäluokkiensa SM-mitaleita, useita ”vuoden tyttö-/poikanostaja” -titteleitä sekä PM-mitaleita. Valmennuskeskuksemme varustelu on suunniteltu vastaamaan lasten ja nuorten tarpeisiin.

Mukaan voi lähteä niin harraste- kuin kisamielessäkin. Nuorten alkeiskurssi on tarkoitettu noin 10-14 -vuotiaille tytöille ja pojille, mutta ikäraja ei ole ehdoton, kysy rohkeasti lisää jos lapsesi on hieman ikähaarukan ulkopuolella.

Painonnosto on monipuolinen olympialaji, jossa tarvitaan hyvän tekniikan ja voiman lisäksi liikkuvuutta, kimmoisuutta, nopeutta ja rytmitajua. Alkeiskurssille voi tulla myös harjoittelemaan olympianostoliikkeitä tempausta ja rinnallevetoa + työntöä toisen lajin oheisharjoittelua varten. Laji sopii yhtä lailla tytöille ja pojille.

Harjoittelu tapahtuu aina pienryhmissä, alkeiskurssille otetaan kerrallaan maksimissaan 10 osallistujaa. Treeneissä harjoitellaan turvallista ja tehokasta nostotekniikkaa tempaukseen ja rinnallevetoon + työntöön. Samalla tehdään runsaasti kehonhallintaa, liikkuvuutta, keskivartalon voimaa sekä kimmoisuutta. Pienryhmässä jokainen pääsee kehittymään yksilöllisesti omalla tahdillaan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää lasten ja nuorten alkeiskursseista.

Harjoitukset ovat torstaisin klo 17.15 ja sunnuntaisin klo 13.15 – joitain poikkeuksia, kuten äitienpäivää, lukuun ottamatta. 13  viikon treenijakson aikana on 25 harjoitusta. Yksi harjoitus kestää 45 minuuttia.

Hinta 150€ (sis. alv).

Lisätiedot Lauralta: info@speedsterscoaching.com tai 050 4650 420. Ilmoittautua voi joko suoraan Lauralle tai tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Huomioithan, että valtaosan ajastamme olemme valmentamassa, joten jos et saa meitä puhelimitse kiinni, jätä tekstiviestillä soittopyyntö ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Speedsters painonnostojunioreiden toimintaa voit seurata myös Instagramissa: @laura_speedsters

 

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com