Painonnoston alkeiskurssi 10-15v

Milloin

21.09.2021 - 25.11.2021    
00:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Tervetuloa Speedsters x Lohja Lifting painonnoston alkeiskurssille!

Painonnosto on perinteikäs olympialaji, joka kehittää nopeutta, kehonhallintaa, rytmitajua, voimaa ja notkeutta. Painonnosto sopii yhtä lailla tytöille ja pojille. Mukaan voit tulla  myös, mikäli tarvitset olympianostoja tempausta ja työntöä esim. fysiikkaharjoittelussa.

Alkeiskurssille otetaan kerrallaan max 6 lasta tai nuorta. Harjoittelemme painonnostotekniikoiden lisäksi mm. yleistä kehonhallintaa, pomppuja ja liikkuvuutta.

Alkeiskurssin jälkeen painonnostoharrastusta voi jatkaa samassa valmennuksessa, junioreilla on 5 harjoitusmahdollisuutta per viikko.

Speedsters Coaching x Lohja Lifting alkeiskurssilla valmentajat ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia. Laura ja Vesa ovat tehneet juniorivalmennusta Lohja Liftingille jo vuodesta 2008 ja matkalle on mahtunut kymmeniä ikäluokka SM-mitaleita, sekä myös PM-mitaleita, Vuoden Tyttö/Poika titteleitä, Suomen ennätyksiä.

Alkeiskurssin hinta on 180€. Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17-18 ( syyslomaviikolla ei ole harjoituksia)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ovat täynnä