Milloin

07.09.2022    
18:30 - 19:30

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Kaipaatko pitkäaikaista apua painonnostoon tai fysiikkaharjoitteluun, houkuttelevatko kenties kisalavat?

Olemassa olevaan ryhmäämme ei ole hetkeen vapautunut paljon kysyttyjä paikkoja, joten lisäämme nyt yhden painonnostoryhmän syksylle 2022. Speedsters painonnostoryhmässä on viikoittaiset yhteiset harjoitukset, joissa on aina koulutettu ja pitkän kokemuksen omaava ammattivalmentaja auttamassa tekniikan kanssa sekä yksilöllinen ohjelmointi.

Tämä ryhmä sopii sinulle, jos:

  • kaipaat pitkäjänteistä apua tekniikan kanssa
  • toivot yksilöityä ohjelmointia, jossa otetaan huomioon elämäntilanteesi, tavoitteesi sekä henkilökohtaiset heikkoutesi ja vahvuutesi
  • haluaisit ehkä kokeilla kilpailemista
  • tarvitset apua fysiikkaharjoitteluun
  • oman ryhmän tuki houkuttelee

 

Valmentajana toimii Vesa Jaakkola (ammattivalmentaja VAT, Liikunnanohjaaja amk), jonka 20-vuotisen uran aikana hänen nostajansa ovat yltäneet lukemattomiin SM-mitaleihin ja mestaruuksiin kaikissa ikäluokissa, sekä masterstasolla Euroopan korkeimpaan kärkeen. Vesa tekee myös fysiikkavalmennusta ruohonjuuritasolta arvokisamitaleille asti.

Tunnit ovat keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 Speedstersillä Nummelassa. Hinta 65€/kk, laskutus joka toinen kuukausi. Ryhmä on käynnissä jatkuvasti ja paikkasi on sinun niin kauan, kunnes haluat siitä luopua.

Torstailaiset 2022 Masters SM-kisojen mitalikaffella

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com