Milloin

18.09.2015    
00:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Tervetuloa oppimaan painonnostoa! Kokeneiden ammattivalmentajien ohjauksessa  harjoittelu on tehokasta ja turvallista.

Aikuisten punttikoulussa harjoitellaan nostotekniikkaa sekä kartoitetaan jokaisen vahvuuksia, heikkouksia, lihastasapainoa jne. parhaan lopputuloksen saamiseksi. Nostotekniikan ja voiman lisäksi teemme lihashuoltoa ja harjoitamme nostoissa tarvittavia ominaisuuksia, kuten kehonhallintaa, elastisuutta ja rytmikykyä.

Harjoittelu tapahtuu aina pienryhmissä, punttikouluun otetaan kerrallaan 6 aikuista.

Punttikoulun jälkeen on useita vaihtoehtoja; nostamista voi jatkaa harrasteryhmässä, muodostaa oman ryhmän tai lähteä tähtäämään kilpalavoille.

Aikuisten punttikoulu on kerran viikossa; perjantaisin RYHMÄ 1 klo 17.30 ja RYHMÄ 2 klo 18.30, alkaen 18.9.2015.

12 viikon treenijakson hinta on 150€ (sis. alv). Punttikouluun osallistuvat saavat 15% alennusta 6kk ja 12kk salikortista, kun kortti ostetaan punttikoulun aikana.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lauralta: info@speedsterscoaching.com tai 050 4650 420. Huomioithan, että valtaosan ajastamme olemme valmentamassa, joten jos et saa meitä puhelimitse kiinni, jätä tekstiviestillä soittopyyntö ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

IMG_9422

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com