Rinnalleveto- ja ylöstyöntöklinikka

Milloin

17.04.2016    
10:00 - 11:00

Ilmoittautuminen

Varaus suljettu

Missä

Speedsters Training Center
Veikkointie 13, 03100
Kartta latautuu...

Tarvitsetko apua rinnalleveto- ja ylöstyöntötekniikkasi kanssa? Anna ammattilaisen auttaa!

Speedsters klinikalla pääset harjoittelemaan tekniikkaasi tehokkaasti pienryhmässä (max 6hlö), koulutetun ja kokeneen ammattivalmentajan opastuksella. Rinnalleveto- ja ylöstyöntöklinikka sopii kaikille ko. liikkeitä jo kokeilleille, pienet ryhmäkoot varmistavat sen, että jokainen saa riittävästi henkilökohtaista ohjausta tasosta ja lajista riippumatta.

Klinikalta saat mukaasi myös juuri sinulle sopivia lisäharjoitteita, joilla voit hioa tekniikkaasi jatkossa. Mikäli teet rinnallevetoa ja/tai ylöstyöntöä osana fysiikkaharjoittelua johonkin toiseen lajiin, otamme tämän huomioon ja katsomme tekniikan, jolla saat eniten hyötyä tarvitsemiisi ominaisuuksiin.

Klinikat on suunniteltu urheilijoille sekä crossfitiä ja painonnostoa harrastaville, eri lajien yksilölliset vaatimukset otetaan klinikalla huomioon. Alaikäraja on 14 vuotta. Jos kalenteristamme ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa tai haluat yksityisen klinikan omalle porukallesi, ota yhteyttä info@speedsterscoaching.com. Myös junioreille (alle 14-v) järjestetään tilauksesta omia klinikoita.

Hinta 25€/hlö sis.alv

Ilmoittautuminen

Kiitos mielenkiinnostasi Speedsters Coaching tapahtumia kohtaan. Valitettavasti tapahtuma, johon yritit ilmoittautua, on päässyt jo täyttymään. Katso täältä tulevat vastaavat tapahtumat. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info@speedsterscoaching.com